Aysegulnll Kızlar merhaba 6 aylık bebeğim 2 aydir 6800 hiç kilo almadı boyu uzamış 69 cm olmuş ama kilosu aynı doktor da normal diyor ne yapsam mama da almıyor
defnemiraybebek Aysegulnll tabi en iyi doktor bilir ama için rahat etmiyorsa ek gıdaya geçtiysen öğün arttıra bilirsin ya da bir idrar ve kan tahlili yaptır benim kızım da enfeksiyon olduğu zaman iştah gidiyor
Aryamlinamom Aysegulnll kilo almama dışında başka bir şikayet var mi sulu mukuslu yesil kaka veya egzama uyku problemi gibi benim kizimda 2 ay kg almadi alerjisi varmış
Aysegulnll defnemiraybebek ek gıdayı veriyorum ondan sonra emmek istiyor ağlıyor emziriyorum sonra kusuyor
Aysegulnll Aryamlinamom yok hayır hiçbir sorunu yok sadece iki diş birden çıkardı ondan olabilir mi bilemiyorum
Aryamlinamom Mavi10 kanli mukuslu kaka neredeyse hiç uyumama egzama huzursuzluk kilo almama gibi belirtiler vardı
Elenor17 Aysegulnll benim bebegim de 7 ay 23 günlük 7.600 gr iki aydır 150 şer gr aldı.Alerjikti süt diyetini açıyoruz. Alerji mamasını severek yemiyor ben zorluyorum. Ek gıda yiyor ama onu da günde 3 kez ancak mama da 1-2 kez zarzor cok hareketli benim bebegim