neanladinyurdagull Filtreligayfe hayırlı olsun idrara henüz geçmemiş yeni olduğu için.Hamilesiniz 5 ve üstü pozitif sizin değeriniz 206 küsür
1anaa2evlat Filtreligayfe 50 üstü pozitif seninki 200 lerde çıkmış net şekilde var yani yanılma payı 0
Filtreligayfe Beyninizikullanmakucretsizdir bisey daha sorabilirmiyim kusura bakmayin rahatsiz ediyorum da kac haftalik olduğu bu sayila biliniyor mu acaba
Filtreligayfe neanladinyurdagull evde yaptigim testte pozitif cikti ama hastanede negatif cikti doktor falan sasirdi demekki varmış 🥹
Qunqnir Filtreligayfe gebelik var. En son adet olduğunuz tarihten itibaren hesaplayın bu günü hafta hesabı öyle yapılıyor.
Filtreligayfe 1anaa2evlat esim acildeki doktora da gostermis doktor cok dusuk demis de esime kimyasal olup olmadigini bidaha kan verip baktirin demis artisa bakilir demis korktum bende bi sknti yoktur dimi adetim 3gun gecikti cunku ondan mi az dediki
12345678fatma Filtreligayfe canim benimki 18 cikti beta doktor kimyasal olabilir dedi ama 2 günde bir kan verdim artış varmi diye bakıldı ve artış ildu sonra kese gözüktü suan 24 haftalik hamileyim oğluma 1 yasindada kizm var
1anaa2evlat Filtreligayfe ben İkinci oğlumu 50 ile öğrendim yani tam sinirdaydi bna pek düşük gelmedi ama bugün kan verdiysen 2 gün sonra yani 48 saat sonra ve genelde bugün kan verdiğin saate versen daha doğru çıkar doktorum bna ole diodu
Filtreligayfe 12345678fatma masallah cnm insallah benimde artis gosterir yarin gidecegim kan vermeye oyle diyince esimle üzüldük benimde ikinci gebeliğim olacak insallah
12345678fatma Filtreligayfe benimde ikinci ilki kac yasinda acabaa hayirli olsun bu arada insallah yükselir betaniz