cikolatacanavari Kızlar merhaba 4 yıldır Instagram kullanıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum keşfetim sürekli böyle saçma sapan şeylere dolu Hint videoları yabancı videolarıyla dolu bunu nasıl düzeltebilirim 2-3 gündür böyle
Zumra_Fatma cikolatacanavari instagrami yeni kullandiginiz icin oluyor boyle sevdiginiz seylere bakarsaniz kesfettoniz hep onlarla dolu olucak sizin elinizde yani baska seylere baktikca degisir o gecici yani
mavideniz6 cikolatacanavari istemediğiniz fotoğraf ve videolara tıklayıp sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ilgilenmiyorum a basın
sezer2022 cikolatacanavari keşfette çıkmak için para ödemişlerdir 🙈🙈 bebek videosu falan izle beğen onlar öne çıkar
mavideniz6 cikolatacanavari istediğin beğendiğin videoları beğen zaman geçir bi süre sonra beğendiğin videolara benzeyenler keşfetine düşmeye başlayacak
Aslan2103 cikolatacanavari kiz benimde boyle oldu. Yorumlarin hic biri cozum degil. Boyle sayfayi 4 kere falan yeniledim ondan sonra boyle oldu. Duzelmiyor benimdee. Esimle ortak kullaniyoruz onda normal bende boyle
Storymoon cikolatacanavari adkadaşların bakıyor olabilir banada bi ara animeler çıkıyordu her yerde ama sonra kesildi
Aslan2103 cikolatacanavari valla baktim hep sey diyo cikan videolara ilgilenmiyorum de 1 2 tane turk sayfalari takip et begen 1 2 gune duzelcektir diyo. Denicemde mesela sey fark ettim videoya giriyom kaydiriyorum normal videolar cikiyor ama ana sayfa hep seninki gibi