dmr57 Kızlar merhaba canım çok sıkkın yaklaşık bir haftadır oğlum meme emmiyor yani daha doğrusu sadece uyuycagı zaman gece uykusunda vs emiyor 3.5 aylık bebeğim memeye geldiği gibi kendini itiyor ağlıyor ne yapabilirim başına gelen var mı
Ali_atlasinannesi dmr57 zorla vermeye çalış benimkide bazen sinirleniyor eliyle itiyor zorla veriyorum
Karanmomss dmr57 aynısı ya böyle yaptığı için sütüm geri gitti sonra geldi mama verdim mecbur ama şükür suan kestim mamayı başda doymuyor dedim sütüm as vs
dmr57 Happymom29 denedim onu da uyanıkken kesinlikle almıyor geri itiyor kendini istemiyor anca uykulu olcak öyle emiyor ne yapacağımı şaşırdım. Siz ne kadar süre de emziriyordunuz çocuğunuzu bana doktor 2-3 saatte bir emzir demişti 2 saati çok geçirmiyordum acaba ondan mı böyle boğazına düşkün değil
Happymom29 dmr57 benim de öyle aslında 2-3 saate bir emziriyorum benimki de kucağındayım tutmuyor memeyi yatarak veriyorum öyle biraz da olsa tutuyor ama bazen onu da kabul etmeyebiliyor mama veriyor musunuz ?
dmr57 Happymom29 hayır vermiyorum anne sütüyle besleniyordu güzel de emiyordu cumartesi günü felan ne olduysa birden oldu
dmr57 Happymom29 çocukta değişen tek şey memeye gelince itmesi ağlaması onun dışında her şeyi normal şükür
dmr57 kbzkrt bakabildiğim kadar baktım ama yok zaten uyuklarken emiyor pamukçuk olsa o zaman da ağlamaz mı