tuanamoms_07 tugcetin26 öğüre öğüre alışıyorlar benim kızım da 9 aylık korkmayın refleksleri güçlü ki öğürüyor. Zamanla böyle öğürmesi de bitecek
Poyrazsmomm tugcetin26 Oglum 9 aylık aynı durumdayız.Kırık pirincten yaptigim corbayada bulgurada öyle yapıyor..
brcbykl tugcetin26 1 yasinda olan bebegim var ve puturlu olan herseyi cikartiyor.. beni de deli ediyorlar ama zamanla alisacak buna da eminim.. en iyi yol kendi bildiginizdir merak etmeyin 😍
annnekuzusu aselim1406_ aynı durumdayız benim oğlumda 8 aylık pütürlü verince ögürüyor ama biraz zorlanıyorum ama yapacak birşey yok zorla veriyorum ki alışsın yoksa yemese vicdan azabı çekerim bazen birşeyler veriyorum yemiyor çok üzülüyor
tugcetin26 annnekuzusu bende çok üzülüyorum dediğiniz gibi sürekli pütürlü veriyorum alışsın diye. Eninde sonunda alışacak ama işte zorluyorlar bizi
Tomris61 tugcetin26 bence inattan yemiyor hiçbir olumsuzluk düşünmeyin. Öğüren ilk kaşıkta öğürür. Yemek istemiyordur iştahsal bir şey. Dönem dönem bence çoğu bebekte oluyor. Canınızı sıkmayın