bubut Sevgilğ anneler. Oğluşum 2 ay 9 günlük. Yaklaşık üç gündür 11 12 arası uyuyor sabah 6 ya kadar uyuyor. Sizce bir sorun sıkıntı yaratır mı bu durum?
Senaaydin bubut çok güzel inşallah hep böyle uyur annesi benim bebeğim de öyleydi şuan 1 yaşında eski halinden eser kalmadı 😞
moommyyy bubut doktorumuz 1. Ay kontrolünde gece 5 saate kadar uyuyabilir demişti. Şu an 2 aylık olacak bazen 6 saate çıkıyor kontrole gittiğimde soracağım tekrar. Uyanmazsa 5 6 saat sonra siz alıp besleyin. Gece uykusundaysa kolay kolay uyanmaz zaten uyurken besleyebilirsiniz
bubut Senaaydin bir sıkıntı yaratmaz değil mi? Basıları tansiyonu düşer falan dedi. Tedirgin oldum. Uyandırınca da huysuzlanıyor diye uyandırmak istemedim diğer türlü de korktum
ay5k bubut uyandırmayın uyurken tam uyandırmadan bir kere emzirin eğer onu da istemiyorsa zorlamayın acıkan çocuk uyanır
Senaaydin bubut hiç tedirgin olmanıza gerek yok kilosu iyiyse herhangi bir sağlık problemi yoksa bizim doktorumuz 20 günlükken demişti artık uyandırmanıza gerek yok 12 de uyuyup 6 da uyansa bile olur o acıkınca uyanır zaten diye
bubut isufumveben hemşiremiz zaten 4 saate kadar uyanmazsa uyandır kilosu iyi demişti. Ama o zaman 1 aylık falandık. Şimdi de 6 saat olunca bi tedirginim ama kilomuz hala iyi.
Sumshn bubut uyandırmayın zaten acıksa rahatsız olsa kendisi kalkıyor. Rahat rahat uyusun yavrucak sizde uyuyun mis gibi❤️
Sumshn bubut Osman gönülal diye bir doktor var duymuşsunuzdur belki. Bununla ilgili videosu var izleyebilirsiniz
AyseSena Burda önemli olan kilo takibi haftalık 150-200 gr almasını istiyoruz demişti doktorumuz bizimki de çok uyuyordu baktım son ayda kilo alımı düşünce uyandırmadan emzirmeye başladım o da alıştı şimdi kıpırdanıyor gece emzirip uykuya devam ettiriyorum
bubut adaatuna kilomuz sanırım fazla bile. 6 kiloyduk 2. Ay kontrolünde. 9 gün geçti üstüne daha da almıştır eminim.