baloglummm03 Beyninizikullanmakucretsizdir kızım bu olağanüstü bi hediye hemen güzel bi kombin yap ve bunu tak Mahalle’de gezmelisin kocam da kocam diye acil hemde çabuk 🤣🤣🤣😍
Beyninizikullanmakucretsizdir baloglummm03 Instagram’da story attım wp’de paylaştım daha ne yapayım 🤣 boynuma takıp gezmek görgüsüzlük olur o kadarını yapamam 😌
Havvanur43 Erken verdi hediyemi 6 bin TL para verdi ve o gün bütün gün kızıma baktı git gönlünce alışveriş yap gez yetmezse diye bir de kartını verdi en güzel hediye oldu bende 6 bin TL lik alisveris yaptım ona da orjinal ayakkabı aldım
baloglummm03 Beyninizikullanmakucretsizdir evet çok düşüncelisin daha fazla insan görmesin heves ederler hatta seni kaçırır maçırılar anam boşver 🤣
baloglummm03 egee_momm ama niye hava atıyosun ki şimdi hiç mi merhamet yok bi dal gülüm bile yokken sen kolyeyi geçtim insan bilekliğini atmaz neyse Allah’a havale ediyorum seni
AgentMom baloglummm03 Bizim fix menümüze bu sene kızımız için ayıcık eklendi 😂 hersene kırmızı gül ve çikolata
Beyninizikullanmakucretsizdir baloglummm03 ay Allah korusun de kız kim görecek ki hediyemi ben herkese göstermedim size özel 😆😆
Yagmursonrasitoprakkokusu baloglummm03 saat almış benimki de ama Allah yukarda asla beklemiyordum çünkü her fırsatta bugünün bana göre saçma olduğunu falan söylüyordum. Bu sene kutlayası geldi demek ki 😂😂
66arasim baloglummm03 Kocam Antep fıstığı getirmiş dedim bu ekonomik sartalrda verilcek en güzel hediye😁malum kilosu almış başını gitmiş kocamda kocam😁
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir Çok güzel buuuu nerde almış güle güle kullan canım nazarim değecek 😂😂
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir kız bana onuda almadı 😂😂 gidip gelip diyor biz sevgili değiliz eviyiz 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir pinkooo_02 annemde diyor sana ne hediye aldı biz yaşlandık ne sevgililer günü dedim 😂