patulya 2 bucuk aylık ama gece uyumuyor sabaha karşı derin uykuya geçiyor oglene doğru derin uylu yapıyor bence gece uykusunu gündüz yapıyor uyutamıyorum..bu ne zmaan düzelir nasıl düzene sokabilirim :(
Betelgeuse_ patulya bebekler ilk aylarda geceyi gündüzu karıştırıyorlar 😁 yavaş yavaş gündüz daha çok uyanık tutmaya çalışın zamanla düzelir umuyorum ki
Hasret6326 patulya bebekler ilk aylarda gece gündüzü ayırt edemediği için normal aslında canım anne 🥰 ama gündüz daha aydınlık ve biraz sesli gece karanlık ve sessiz ortamda uyutursan zamanla alışır bence gece gündüz ayrımını yapmaya başlar
Eeco patulya daha çok küçük kendini hala anne karnında sandığı için onun için gecede gündüzde bir zamanla düzelir bırda onemli olan stresli kucağa alma yada sinirli çünkü aşırı hissediyorlar bunu ben o hataya çok düştüm zamanında sen ne kadar rahat olursan o o kadar rahat oluyor
cecee patulya Gece gündüz kavramını öğrenmesi gerekiyor annesi, gündüz aydınlıkta ve gürültülü ortamda uyutmaya çalışın. Gece ise karanlık ve sessiz bir ortamda uyuması öğrenme sürecini hızlandıracaktır. 🙏