svvlgl Gece gündüz farketmiyor ama gece uykusuna zaten geç geçiyor 2.30 dan önce uyumuyor. Uyuduğunda da 20-25 dk sonra bir uyanıyor. Tekrardan 1 saat minimum uyutmaya çalışıyorum. Yoruldum gece uykum hiç yok. Niye böyle kalkıyor? Karnı tok altı temiz. 1 hafta sonra 3 aylığız
karadenizl svvlgl aynı biz çıldırmak üzereyim maximum uykusu yarım saat bn uyuyuna kadar o geri uyanıyor 🥲
the svvlgl güzelim seni üzmek istemem ama tünelin ucu karanlık 11 aylık ben uyku eğitimi veriyorum diş çıkarıyor bozuluyor 2 ay da bi uyku bozuluyor 😃😃 bol bol sabır diliyorum
Eeco svvlgl atak yaklaşıyor bi yanda çook normal 2.5 yaştan bildiriyorum günaydınnn diye gecenin 2 sinden beri ayaktayız 🤪 şaka bir yana dediğim gibi atak yaklasınca çok normal bide sürekli bir kemik gelişmesi var dokrorumuz demişte tam kapasiteli çalışam bir makine gibi düşün diye allah kolaylık versin
Yasemincicegim svvlgl oda sıcaklığını kontrol ettiniz mi? Benim oğlum üstü kalın oda sıcak olunca çok uyanıyordu. Bir de alejik bir bebeğiniz yok değil mi?
bilgemm Sabah 7 de uyandırmaniz gerekiyor gündüz 3 uyku şeklinde uyutup sonra saat 8 de gece uykusuna yatırmanız lazım , gündüz 3 uyku saatide 4-4,5 saat şeklinde olacak bu benim uyguladigim 2. Ayından beri bu şekilde uyuyor şuan 5 ay iki günlük