Beraninannesii Kızlar eşim sevgililer günü hediyesi istediğin birşeyi alayım sen seç dedi aklımda 3 seçenek var 1 Buharlı temizleyici 2 derin dondurucu 3 robot süpürge. Robot süpürgeyi sona attım çünkü şuan şarjlı dikey Süpürge ve norma süpürge işimi goruyor derin dondurucu kurban ve kışlık hazırlamak için lazım oluyor ama güne girdim belki o gelen para ile dondurucu alabilirim tam Haziran’da alacagim siz olsanız hangisini alırsınız ?🤎 Buharlı temizleyiciye çok yukseldim bu arada 😬
1Elisaninannesi Beraninannesii buhar temizliyici oh bi güzel temizlerim lavanta yağıda kattın mı tam olur
Laden Beraninannesii En çok hangisine ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan onu seç bence eşimde bana sordu bizim evlilik yıldönümümüz 14 şubat. İstediğin neyse onu alayım dedi aklıma bir şey gelmiyor. Ev için aldırmayacağım ama ne al desem bilemedim😂
Beraninannesii sonalim Dondurucu için daha zamanım var onu belki sonrada aldirabilirim gibi hissediyorum hepsinede ihtiyacim var 🥲
Beraninannesii GemlikZeytini Kesinlikle öyledir ama şimdi 2 supurgen var birde robotmu alicaz diyebilir 😅 Robotuda 4 ay sonra doğum günü hediyesi diye aldirsam diye planliyordum 😅
Beraninannesii Laden Dimi ama hepsi çok büyük kolaylık ben eve alinanlarida hediye olarak kabul ediyorum çünkü iş yükümü azaltıyor daha çok zaman kazandırıyor buharlı temizleyiciyi çok istiyorum şöyle bayram bahar temizligini onunla aradan çıkartırım diyorum 😅
Laden Aselincimom ay bugün şakasını yapmıştık ıphone 25 pro max alayım sana dedi. İyi beklerim çıkana kadar dedim😂 Telefonumdan çok memnunum ya ben🥰
nescafebagimlisi Beraninannesii Buharlı temizleyici aldır barii istiyormuşsun zaten , ilk robot süpürge sonra dikey süpürge alan birisi olarak robotu kullanmıyorum diyebilirim gün paranla da dondurucu alabiliyorsan buharlı temizleyici alınabilir 🌸
usenmedimyaptimbirvelet Beraninannesii buharlı temizleyici cem özkok abicim benide heveslendirdi dur bakim gideyim iki eşimle hasbihal edeyim
Beraninannesii usenmedimyaptimbirvelet Bunların hepsi cem beyin basinin altindan çıkması zaten benide o heveslendirdi😅
Beraninannesii nescafebagimlisi Dikey supurgede çok işimi görüyor moplu olmasida avantajlı benim için günlük sil süpür iş görüyor ama robotta olsa fena olmaz 😅 Gün parasına yer hazırlamadım ama alınabilir o zamana şuan en makbul buharlı gibi duruyor önümüzde bayram ve bahar temizliği var onlarida hallederim mis gibi 😇
Alpler2020 Bence kendiniz için özel bişey düşünseniz bunların hepsi ev için eşyalar.mesela bir bileklik,bir çift küpe,yani benim fikrim tabi
Beraninannesii Alpler2020 Onları özel olmayan günlerde de alıyor istediği yada istediğim zaman😇 Ama ben ev esyasinida kabul ediyorum hediye olrak çünkü benim evdeki iş yükümü azaltıyor pratik oluyor🥲
Aselincimom usenmedimyaptimbirvelet 14 alayım diyodu bende al bari dedim bana kalsa 11 aldıracaktım 🤣🤣🤣 kendi kaşındı kız bu ara da senin profili her gördükçe kahkaha atıyorum 😅