SenaBetul Kızlar neredeyse son 2 buçuk saattir bebeğimi emziriyorum.cok gazi var ve hala elini emiyor.yani aç mı yoksa gazından mı emmek istiyor çözemedim.ayrıca elini emmesi de son 1 haftadır filan var 55 günlügüz acaba normal mi?
Mavisever SenaBetul Büyük ihtimalle ellerini keşfetti annesi. Benimki 3 ay 23 günlük iki elife ağzında. Hatta emzik ağzındayken bile bi yandan ellerini ağzına sokuyor 🤣
Silala SenaBetul benim oğlum da 2 bucuk aylık ve aynı problemi yaşıyoruz. Sürekli emiyor doymuyor ve emziği attı salyalarını akıta akıta ellerini emmeye başladı. Doktorumuz doymayan bebeklere eli mahkum ne zaman istersen meme vermek zorundasın ilk üç dört ay dedi. Alerjik kolik problemi var başka türlü susmuyor.
Aozulku Gazı, ağrısı olan bebek emmek ister. Doktorumuz emzirme düzenli olmalı demişti bana. Emzirme aralarınıza belirli saatler koymalısınız ki gazın çıkması için zamanınız olsun. Üst üste çok sık emzirirseniz gazda daha fazla birikir.
Badevehande Ay bazen benim kızımda kriz geçiriyor akşam 7 den 12:30 a kadar emzirdiğim bilirim. Hoplat zıplat susmazdı hep gaz yüzünden.
[silindi] Uzuni aynrn oyle 4 ayligiz 3 saatte bi gosgumu emip bosalyyo sonraki saate diger gogsu sık emzirmek on sutu alimi zsten laktoz var doğrudan gaz+gaz yapar