Nurbost Kızlar benim evim müstakil, havalar soğukken böyle değildi yani arada köşelerde ağlarını görürdüm. Şimdi 10gündür falan havalar sıcak gidiyor. Sürekli örümcek görüyorum yerlerde pıtır pıtır geziyorlar. Buna çare var mı ?
Nurbost atlasinannesi2 ev 3 katlı her odada bi pencerede var sineklik çözümse hepsine taktırayım napıyım
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Nurbost yerlerde pıtır pıtır geziyorlar Örümcek fobisi olan ben gruptan ayrıldı 😱 İnşallah bı çözüm bulursun canım
Nurbost Tekbenimsucumguzelolmakdemi alışıyosun şekerim bebek olmasa sorun değil önünden geçiyolar falan bir de bizi gördüklerinde hızlı hızlı geçiyolar 😀
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Nurbost ayy ben küçükken karanlıkta bilmeden elime almıştım resmen kriz geçirdim ogunden beri görünce kendimden geciyorum alışmak istemem açıkçası 😅
joyfulmom Nurbost örümcek fobim var ben görsem oturur ağlardım sanırım 🥺 bitkisel bir çözümü vardır kesin. Çoğu böcek türü lavanta kokusunu sevmiyor ben genelde evde lavanta yağı kullanıyorum hiç böcek olmuyor. Ama örümceği bilemedim
Tansukiz Nurbost örümcek her evde olur ilk taşındığımda benim evimde de çok vardı kokusuz elma ilacı aldım tarımcılardan su ile karıştırdım genel temizlik yaptığımda perde kornejlerine sıktım daha da örümcek görmedim senede 1 kez kullanıyorum ilacı tüm sene iş görüyor aynı şekilde balkonda da çok karınca olurdu kapı girişlerine sıktım hiç gelmiyor artık.
Tansukiz Nurbost kokusuz olduğu için bir problem olmuyor tabi ama bebeğinizin geçebileceği ulaşabileceği yerlere kullanmayın ne olur ne olmaz kornişlere sıksanız yeter
tubiiik_ Nurbost bende bahce katta oturuyorum benım evde örümcek eksiz olmazdı camlara sineklik taktırdım arkada kapalı balkonum var orda gözükmeye basladılar nana yağı aldım haftada bı kere sıkarım her tarafa uzun süredir örümcegın ö sünü görmüyorum
Nurbost sevde96 ona baktım da etki ettiği alan az bütün ev için alcak olsam 1 tanesi 700 800 tl falan pahalıya geliyor