Deletedmom_114 Busraselmina Yaa bende oldum çok zor geçiyor dudağımda başlamıştı sürekli kanıyor kaşınıyor şimdi vücudumda da var bugün acile gittim tekrar iğne yaptı ama o anlık geçirdi gene başladı 😔
Cansuarel6 Busraselmina babam olmuştu çok zordu Rabbim bı daha yaşatmasın sırtında vücudunda çok kötü yaralar vardı çok zor iyileşti bı sene sürdü çok geçmiş olsun
Fundayavuz Annem oldu yakın zaman da tedavi oldu tabiki biraz zaman aldı iyileşmesi ama geçti çok şükür. İlaç tedavisi uyguluyolar doktora gidin derim
Deletedmom_114 Busraselmina Ben sordum ne zaman geçer dedim bünyenize bağlı dedi Kremlerini düzenli kullan İz kalabiliyor dedi Geçsinde iz kalsın diyorum Benim çok kötü ya sürekli kanıyor dayanamıyorum resim atayım bakın sizin nasıl !
Busraselmina Deletedmom_114 çok felaket bişi benmde yüzümde çıktı saç bölgemde ve gözümün içinde çıktı🥹🥹
Kader_plt10 Çok geçmiş olsun benimde göbek bölgemde ve sırtımda olmuştu. Doktor karışım bir krem yazmıştı eczacı hazırladı 10 günde falan geçti. İz geçti ama 1 seneyi buldu. Çok geçmiş olsun tekrardan
Deletedmom_114 Kader_plt10 Sizede geçmiş olsun bana hiç öyle demediler deseler onuda yaptırır kullanırım