Esmiraes Gerçekten aşırı öfkeliyim. Bu insanlık nereye gidiyor böyle. Ya küçücük masum bir cana nasıl kıyıyorsun bu nasıl bir caniliktir. Allah bunların hesabını sorsun inşallah. Ne zararı var bu canların insanlara neden bu kadar kötüsünüz neden
strongmother6 Esmiraes #Ülkemdeşerefssizistemiyorum Allah belasını versin Agzıma o kadar küfür geliyor yazamıyorum İnşallah yaşattığını yaşar 🙌🏻
nescafebagimlisi Ecemsultan Oturduğu sitedeki , site kedisine 6 dk boyunca işkence yapıp öldürmüş şerefsiz
Ecemsultan nescafebagimlisi ayyy Allah belasını versin pislik inşallah aynısını kendisine de yapsınlar
Esmiraes Barlas_mom kesinlikle öyle dünyanın çivisi çıktı artık. İnsanoğlu başına gelen herşeyi hakediyor. Kıyamet kopsa da bunlar bitse. Evlatlarımız daha kötü bir dünyada büyüyecek malesef
Esmiraes Aslananne1 bu şerefsiz küçük masum bir kediyi 6 dk boyunca darp ederek öldürdü. Allah ın belası pis herifff
Alyaninannesi01 Esmiraes aynı şekilde yapıcaksın o caniye videoyu izledim gerçekten nasıl böyle bir toplum olabildik aklım almıyor .
Esmiraes Alyaninannesi01 ben izleyemedim fotoğrafını görmek bile ağlamama yetti. İzlemeye cesaret edemedim 😣
Esmiraes Aslananne1 keşke gelse keşke. Hayvanlara çocuklara kadınlara işkence edenler geberse keşke dünya biraz temizlense keşke.