nurkaradirek Bebeğim diş çıkarma döneminde akşamdan beri çok husrsuz birde diş yerleri şiş gibi geldi rahatlatmak için ne yapabilirim acaba ne yapacağımı şaşırdım
One-life nurkaradirek temiz bir ağız mendilini ıslatıp dondurun damaklarına koyun kontrolünüz altında tabi rahatlatır biraz
NagihanKaya nurkaradirek merhaba,sulu dis kasıyıcılardan fazla buzdolabında bekletip onu verebilirsiniz,tetagil varsa eger parmagınıza döküp damaklarına masaj yapabilirsiniz ki bu cok rahatlatıyor birde temiz bi bezi ıslatıp o sekilde masaj yapabilirsiniz🌸
nurkaradirek One-life teşekkürler hemen denerim birde donmuş anne sütünü meyve süzgeci ile vermek de fayda ediyormuş sanırım denediniz mi
nurkaradirek NagihanKaya diş kaşıyıcı var ama o şekilde değil yenisini almayı düşünüyoruduö sulu olanlardan alsam iyi olcak teşekkürler bu arada ☺
Kirazsaplikek Karanfili iyice ezin zeytinyagiyla kristirin buzolabinda bekletin bi sure sonra dis etlerine surun cok iyi geliyo🙃
153s34 Kirazsaplikek ya ben oyle yaptim ama o zman karanfil taneleride geliyor agzina ufak ufak. Yutma ihtimali yok mudur yani 🥲 tmam cok minik oluyor ama yine de bi korkuyorum 😤
Kirazsaplikek Yok ben havanda yada rondoda iyice ezmistim zaten zeytinyagiyla karistirinca karanfil tortusu asagi cokuyo zeytinyagina aromasi geciyo😉