Mks _MiracEfe22 ocean kullanıyordum faydası vardı ama şuan çok pahalı en son 270 tl ye aldım oğlum bir yaşındaydı kullandığım da
Mukemuke _MiracEfe22 möllers tutti frutti. Kokusu şekerli sakız gibi olduğu için zorlanmadan veriyorum.
livanurvealpinannesi61 Dndu möllers in epa dha değeri düşük hiçbir etkisi yok yani sadece içmiş olur epa dha değeri yüksek olmalı balık yağının diğer türlü Bi faydası yok malesef
Biz3kisiyiz_ Minelinannesii34 aslında oldu diyebilirim benim kızım çok seçici yer ama belirli şeyleri sadece. Kasım ayının başında almıştım 400 diye hatırlıyorum fiyatını net değilim ama
livanurvealpinannesi61 _MiracEfe22 epa dha değeri yüksek olduğu için youplus a geçtim memnunum ocean möllers VS onların epa dha değeri düşük malesef ki möllers aşırı pahalı şuan 650 700 TL gereksiz pahalı etkisi yok zaten
aleksandralarossa livanurvealpinannesi61 balım öyle olsa doktor neden önersin sence? Sadece merakımdan soruyorum
livanurvealpinannesi61 Mks ocean yine uygun möllers aşırı pahalı 700 TL çok fazla ki epa dha değeride yüksek değil youplus Kids alıyorum ben fiyatı uygun
livanurvealpinannesi61 Dilara28 möllersin olmadı iştahsızlık için bize babybomb çok iyi geldi düzenli kullandım ben