kumsallavin Bebegim 4 buçuk aylik çok huzursuz yatmio yarım saat yatio doymadığını düşünüyorum göğüslerim eskisi gibi dolmuyor dolduğunu hissetmiyorum mama vericem ama doktora danışmadim doktora danışmadan mama verilir mi yan etki yapar mı vs
NagihanKaya kumsallavin merhaba,benimde sizin gibiydi süt dolmuyordu ben doktora sormadan baslamıstım sadece mama da sorun yasadım kabızlık,gaz vs.gibi onu da deneyerek buldum tabiki doymuyorsa bez sayısı az ise naçizane tavsiyem baslamanız 🌸
sifirekran_bolkitap kumsallavin bez sayısı iyiymiş aslında. Huysuzluğu 4. Ay atağı olabilir. Ben doktora danışmanızı öneririm.
livanurvealpinannesi61 kumsallavin bebeğiniz doyuyor boşa mama vermeyin doymayan bebek o kadar bez kirletmez zaten bez sayısı gayet iyi
Sokella Bencede bez sayısı baya iyi masallah, doktor kontrolüne kadar beklemenizi tavsiye ederim yeteri kadar kilo almışsa neden mama veresiniz
Uykusuzhergeceeee kumsallavin sadece aç kaldığı için huzursuz olmaz ki. Büyüme atağı olabilir doktora sormadan mamaya başlamayın