Hlmylmz m_elisa ben kullandım gecebyatarkrn ver gündüz Nursey harves diye damla alabilirisin gaz damlasını zararı yok canım zeytin yağı gibi düşün vermezsen ememez uyuyamaz sanada çile olur 2 veya 3 aydan sonra rahatlarsın sen kendine rutin oluştur damlayı günde 10 sabah 10 akşam ver yatarken de sab simplex ver rahatlarsın bebişte rahatlar ve en önemlisi gaz masajı yap bezini açarken falan işesin çocukta rahatlar ay love you masajı var mesela çok etkili
nnuurrr irem066 sabah 4 akşam 4tü galiba tam hatırlamıyorum. 2. Ayda düzenli kullandım 3, 3 buçuk aylıkken bıraktım. Sancılarımız o zaman azalmaya başlamıştı çünkü gaz masajları ile çıkartabiliyordu artık.
irem066 Cileklipastam ah ah benımkıne yapar gıbı oldu sımdı dellendı çocuk hiç uyumuyor keşke yapsaydı zararı olmazmış
buketfatih Benim bebek 15 günlük şu an doktorun önerisi ile sab simplex aldık kullandık ama benimkisinde daha çok gaz yaptı sancılandı uyumadı hatta, arkadaş tavsiyesi ile nurse harabeye aldık bir tok daha rahatız şimdi
1Uras_Ege m_elisa kullandık, 3-4 aylıkken bıraktık, artık kendisi çıkartıyordu gazını. Bu damla kana karışmayan, idrarla atılan bir damla demişti bize doktor. Bir zararını görmedik. Çok yardımcı oluyordu küçükken gaz çıkarmasına.