Cinarinmelek_annesi07 Bebegim 3 ay 23 gunluk bir kere meme reddi yasadik atak dendi. Emzik dendi etrafo kesfediyor o yuzden dendi vs vs .simdi 4. Ay da da oluyormus meme reddi simdi emzigi bırakmak istiyorum ama bi tarafdan da istemiyorum uykuya geciste aliyor cunku emiyor beni doyunca cekip emzigi 2 3 cekip uyuyor ama meme reddi yasamak dan da cok korkuyorum . Emzik kullanmayan anneler siz de yasadiniz mi bu meme reddi ni siz ne dusunuyorsunuz ? Cok kararsiz kaldim isime cok yariyor emzik ama emmeyi kesmesinden de korkuyorum Allah nasip ederse 2 yasa kadar emsin istiyorum emzirmeyi o duyguyu cok seviyorum
Mom091 Cinarinmelek_annesi07 2 ay kadar vermiştim emzik sonra kendi istemedi midesi bulandı. Emzik kullanmadığım için mi bilmiyorum ama meme reddi hiç yaşamadım çok şükür
Saraa Cinarinmelek_annesi07 ben emzikten olduğunu sanmiyorum. Ben 5 yaşına kadar emzik almışım 1 yaşına kadar da memeyi birakmamisim aynı şekilde ablam ve abimde öyle. Kuzenim de kızına emzik veriyor 5 aylık olacak geçenlerde dediğiniz gibi huzursuzlanma falan oluyormuş meme de ama şimdi geçmiş emzikten değildir bence ama tabi bilemeyiz her bebek aynı olacak diye birşey yok. Biberon memeyi bıraktıktiriyor ama emzik bıraktırmiyor diye. Biliyorum ☺️
Happy_oyku Cinarinmelek_annesi07 emzik hiç vermedim emziriyorum kızım 18 aylık olacak emzirmeye devam ;)
Cinarinmelek_annesi07 Mom091 masallah canim ben cok kararsiz kaldim su an emmeleri araliklari cok iyi kilo alimi iyi ama o korku icimden gitmiyor su 4. Ayi da bi gecirsem Allahin izni ile 😥 4 .ay atagi cok kotu diyorlar herkezde oyle mi acaba
Mom091 Cinarinmelek_annesi07 benim en korktuğum şeydi 4. Ay atağı ama bebeğim doğduğundan beri benim için en mükemmel aydı. Her bebekte olmuyor sanırım inşallah sizin bebeğinizde de olmaz🤗
Kkizilay2 Meme reddinin bi çok sebebi var bunlardan biri de emzik malesef bizde yaşadık geçti gitti, şuan emzik kullanmıyoruz ama 10 ay da falan yine meme reddi yaşama ihtimalimiz var etrafı keşfetme dönemi olabiliyormuş
Cinarinmelek_annesi07 Kkizilay2 hic sevmiyorum su atak ve meme reddini bir kere yasadim 10 yas yaslandim sanki😥😥
Cinarinmelek_annesi07 Saraa biberon hic kullanmadim canim su bile vermedim. Insallaj öyledir5 yasa kadar masallah😊 benim esimde emzikli cok seviyor iste kararsiz kaldim 😣
DenizEren Ayımızı doldurduk emzik alıyor hiçte memeyi reddetme durumu yok maşallah.her çocuğun gelişimi farklı.Akışına bırakın bence şöylemi olur böyle mi olur diye anca kendinizi yıpratırsınız.😊