20 aylık oğlumun burnunda şiddetli kanaması oldu marketteydik eve zor kaçırdık yerler montu kan olacak dökülecek şekilde çarptı sandım o yüzden incitti diye düşündüm. 1 hafta sonra evde yemek yerken durduk yere tekrar başladı koltuklar yerler dökülecek şekilde kendi kanında boğuluyordu öyle söyleyeyim acile gittik. Doktor koltuğunda oturarak tuvaletin de kulağın da kan yoksa birşey olmaz incinmiştir dedi krem sür geçer dedi yolladı o sinirle naısl eve geldik bilmiyorum şikayet ettim kendisini. Kanaması olmadı ancak şuan kulağında kan var. 182 yı aradım randevu yok hastaneye götürün acil olduğu için kulak burun boğaza direk alırlar dedi hastaneyi aradım acile gelin karar veririz dedi. O kadar sinirli ve tedirginim ki şuan eşim yok iki çocukla tekim ne yapacağımı bilmiyorum acile gitsem yine bakmazlar diye düşünüyorum eşimi bekliyorum tabiki götürücem ama zaman geçmiyor kulağını tutup yürüyor yaşayan var mı yada bilgisi olan ben iyi birşeyler duymak istiyorum kulak ve burun kanaması neden olur bir birşey desin