MihraEliff 2 aylık bebeğe kaç CC mama veriyorsunuz sütum çok fazla gelmiyor günde 1 veya 2 kez emziriyorum 90 CC veriyorum 2 buçuk 3 saat arayla ama doymuyor gibime geliyor aciktigi zaman çok fazla ağlıyor en fazla 1 saat sonra tekrar ağlamaya başlıyor
nuroner MihraEliff benim oğlum 2.5aylık oldu genelde 4saatte 1yer bazen 90cc yiyor bazen 120cc . Ama 60cc yediği de oluypr çok dengesiz yani🙃
Ea_annesi MihraEliff bebekten bebege cok degişyor doktormz istiyorsa ver demişti mama için kusmasından anlarsınz cok gelrse bi kac gune dengelenr
MihraEliff nuroner sizi emiyor mu bizimki 4 saat dayanmıyor asla bazen 2 saatte bir bile besliyorum bizimki 4 saatte dayanması için uyuyor olması lazım
nuroner MihraEliff yok sadece mama yiyor gece gündüz çok uykusuz bir bebek birde pek uyumaz gündüz tek uyku yaparsa şükrediyorum bazen onu da yapmıyor çünkü 😞 gece de uyumadığı çok oluyor genelde sık uyanır
MihraEliff nuroner Allah yardımcınız ve yardımcimiz olsun vallah ben akşam olsun diye dört gözle bekliyorum bizimki akşam olunca 3 4 saat uyanmadan uyuyor ama gündüz en fazla 1 saat oda zorla acaba doymuyor da ondan mı uyumuyor diye düşünüyorum yada gazi var ondan midir diye düşünmeye başladım artik
nuroner MihraEliff geceleri uyuyorsa bence doyuyordur miktar aynı veriyorsanız gece ve gündüz? Ya da gündüz mü emziriyorsunuz? Amne sütünü daha çabuk sindirecektr çünkü
nuroner MihraEliff istedinde ver demişti bize çocuk doktorumuz ilk zamanlar verdim bende şimdi şimdi artık süresini kendi açtı sorun yaşamıyoruz
katilcivciv MihraEliff kilo basina 150ml yiyebilir demisti bana doktorum. Yani günlük 645ml yiyorsa bi sorun yok. Bi hesaplayin her yediginde saatini ve miktarini kagida not alin.
goktugmehmet_ Benim bebegimde 52 günlük sütüm az meme reddi yasiyoruz zor bela günde iki uc kez emiyor mama cogunlukla 60 cc veriyorum agliyo dahasini istiyor 90 cc veriyorum kusuyor
MihraEliff goktugmehmet_ bizdede kusma var ama çok az az çıkarıyor fazlasını çıkarttığını düşünüyorum yada hıçkırık tuttuğu zaman bir çıkardığı oluyor bu akşam ilk defa 120 verdim çok az çıkardı sadece az önce uyudu artık bı 4 saat felan uyur diye düşünüyorum