hunilimomy dolcegurbanne çok iyi bi doktor takip ediyorum ama sanırım bütçeyle alakali bi durum 🤷🏻♀️ imkanim cok iyi olmus olsa verirdim ama günümüz şartlarında maalesef ki imkansiz
Temmuz5_ dolcegurbanne bende takip ediyorum evet çok iyi bir doktor ama çok bence zaten çoğu soruyu cevaplıyor e bebek hastalanıncada muayene şart oluyor bilemedim 🤷♀️
Omeraslan dolcegurbanne Muayene ücreti en son 900₺ iken gidiyordum. İlgili bir doktor ama online muayenesi nasıl olur hiç fikrim yok🙄
[silindi] dolcegurbanne ailem sivasli memlekete gittigimde oglumu goturuyordum osman gonulala 8sene once ozamanlar bile normal bi ozel hastanenin 2katiydi fiyati ama simdi şu sartlarda ben 7000tl vermezdim sanirim
dolcegurbanne hunilimomy kesinlikle çok iyi bi doktor ama dediğiniz gibi ortalama geliri olan birisinin bu parayı vermesi çok çok zor
Xilda Baya bildigimiz 7000 tl mi ? Bence cok Sivasta baska doktor bulunabilir hele online danışmanlıksa imkansız o parayı vermem. Ama şöyle ki doktor cok iyi ona eminim, bütçem uysaydı veririm ama güç bela denkleştireceksem tercih etmezdim
dolcegurbanne Temmuz5_ evet paket içerisinde her ay 30 dakikalık görüntülü görüşme ve sınırsız whatsapp desteği var
Temmuz5_ dolcegurbanne anladım yine de bilemedim gidip muayene olmak insanı daha rahatlatır test vs yaptırmakta olacak işin içinde mesela
Kedipatisi dolcegurbanne Harika bence. Biz medikale gidiyoruz oğlum için. Her gidişimiz 5 dk görüyor görmüyor çocugu bin tl. Bakmıyor bile doğru düzgün. O kadar hızlı konuşuyor ki anlamıyorum çoğunu. Sonra bir sorun varmı diyor söyleyecegımı de unutuyorum. Maddi gücünüz var ise çok büyük bir nimet bu. Bende yapacagım. Işık oldunuz böyle bir şey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim 🙏
dolcegurbanne [silindi] eğer toplu param olsaydı yıllık 18000 verirdim ama bi anda vermek sıkıntı yani bilmiyorum
Temmuz5_ Omeraslan anladım bence öyle bir doktora çok çok iyi muayene ücreti benim yaşadığım şehirde gittiğim doktorun muayene ücreti 1115 tl :/
[silindi] dolcegurbanne online danismanlik bilmiyorum bana yetersiz gelirdi ya hasta olsa sirtini nasil dinliycek asfajdk😁
Bhr28 dolcegurbanne ayda 7.000 tl vereceğinize özel sağlık sigortası yaptırmanız daha mantıklı . Sonuçta online bir hizmet ve tahlil yaptırmak için yine hastaneye gitmeniz gerekecek . Bir de online nasıl muayene yapılacak emin olamadım 😅