prensesannesi130622 20 aylik kızım genel olarak uykuya direniyor ama iki gündür gündüz uykularını istemiyor belli uykusu var ama uyumuyor doktoru bay bay night damlayı önerdi bu durumu yaşayan varmi bilgi verebilirmisiniz
Cazsu_61 prensesannesi130622 6 ay bebelrde çok onermezler ben duyduğum kadaryla çok işe yaramiyrmus uykuya geçisi kolaylstirip derin uyku yapmiyormus yinede sen bilirsin
Dogacelik prensesannesi130622 damla kullanmanizi tavsiye etmem. Bizim de oyle suan 28 aylik. 18 ayliktan beri direniyor ogleni istemiyor. Kendi haline biraktim. Saatlerine takilmiyorum. Gec uyuyakalirsa uyandiriyorum. Ilk baslarda zordu uyumayinca eli ayagi dolaniyor huysuz oluyordu. Ama simdi bazi gunleri uyumadan ve huysuzlanmadan geciriyor. Bazen koltukta kendi kendine uyuyakaliyor. Tavsiyem oglen bazi saatleri uyku saati degil dinlenme saati olarak belirleyin. Ev sessizlessin. Bazen banyoyu ogleden once yaptiriyorum. Ve uyutmak icin caba sarf etmeyin tv kapali olsun dinlenme saati diyin sessiz oyun kitap vs ile o zamani dingin gecirmeye calisin. 2 yas herseye hayir donemi. Tabi ki uykuya da hayir diyorlar🤷🏻♀️
Alerjikrinit prensesannesi130622 tekrar düzeliyor bay bay night bence kullanmayın ne zamana kadar ilaçla uyutacaksınız illa ki direnci kırılacak ve düzene girecek tekrar
Cazsu_61 Her doktora güvenmeyin kullanmayın bizim dkktor önermiyor kesinlikle gelismssk atak doneleri diyor 1. Uyumaz 3 uyumaz sonra mutlaka düşer bünye uzun uzun uyur bencde öyle kullanmayın faklı uyku metedlari kullanin
prensesannesi130622 Cazsu_61 ya baya bi süredir bu şekilde artık uykusu olmasına rağmen 1 saat direniyor eczacı da sıkıntı olmaz deyince aldım acaba yanlış mı yaptım
Cazsu_61 prensesannesi130622 eczaciysa hiç güvenme doktoruna danış bazı doktorlar önermiyor bazıları bişey olmaz diyor
prensesannesi130622 Cazsu_61 doktorumuza danistim zaten ilk o önerdi eczaciya da sordum oda sıkıntı olmaz dedi yani doktor dedi diye aldım aslında
Cazsu_61 prensesannesi130622 anldim belki çok küçük değil 2 yaşına az kalmış ondan yazmıştır doktor 1 kere dene ama çok kullanma bence
prensesannesi130622 Cazsu_61 benim sıkıntım zaten uykuya geçişte zorlanıyor 1 saatten fazla sürüyor bazen dalmasi
Cazsu_61 prensesannesi130622 aynnen düzen olusturmam daha iyi beninkide öyle 1 saate derin uykuya dalıyor 6 ay anne karnı sesiyle.uyuyuyirum sen yoğurt yediripte yatır sonra ses ninni biseyler dene belki daha iyi olur böyle atak haflari okuyo bazen uzun suruyo sabırlı ol gecicekk🥰
prensesannesi130622 Dogacelik evet baya bi zor dün mesela ne yaptım uyumadı dışarı çıktık 5 te araba da uyudu buda beni yoruyor
prensesannesi130622 Alerjikrinit evet bende o şekilde düşünüyorum ne zaman zorlarsa o şekilde belki arada verrm yoksa ilaçla uyuması taraftarı asla değilim