rabiabalmm Meme redddi yaşayan varmı 3aylik olduk bu zmanaa kadar herşey güzeldi mama kullaniyroum ve biberon emzik sabah gece sıkıntı yok ama öğlenleri direniyor ağzını açıyor ama emmiyor
Bet25 rabiabalmm bugun doktora gıttım dedıko kendını soy berbgınıde soy ustunuz ten tene temas yapsın bol bol hergun memeye gelıcek dedi birde sakın oldugu zaman ver memeyı dedi cok ağlayınca ısrar etme dedi aldıda memeyı
minikoglummmmm rabiabalmm evet üç ayda öyle yapıyor ya şuan biz dört aylık olduk hâlâ aynı uyurken emziriyorum
mbctnnn Gonzalezz her bebekte oluyor benim 46 gunluk şuan onu çekiyorum yapmadigim şey kalmadı sizin 3 aylık algilari iyice açılmıştır sürekli kuru gürültü onu sakinleştiren şey bide ben ayakta dönüyorum emzirirken dönen sandalye varsa öyle de emzir ise yarıyor etrafa bakamiyor valla
Gonzalezz rabiabalmm atak dönemiymis😁 3ay kolik bekeldik geçmesi için şimdi de atak .sinirden gülüyorum
cataasya minikoglummmmm bende aynı durumdayım. 40 i çıktığından beri yani memelerim yumuşadı çocuk redde başladı. Suan 4 aylığız. Gece emiyor sadece gündüz sagdigimda baya az çıkıyor. Sizin ne kadar suredir böyle ? Sütüm biter diye üzülüyorum.
minikoglummmmm cataasya bir aydır böyle üç aya girdiğimiz gün başladı sağım yaptığımda az çıkıyor ama sıktığım zaman da fışkırıyor