laviniia Kızlar saf c vitamini yokmuş benimkinde aldığıma pişman oldum siz hangi cilt bakım ürünlerini kullanıyorsunuz? Serum aldım göz altlarımda komedon var doğumdan sonra lekelenme oldu hangisine güveneceğimi bilmiyorum artık
isufumveben laviniia o teori gerçek değil. C vit saf formu değilse türev formudur yine işe yarar. Hangi marka aldınız
laviniia aslanimiz c vitaminin içinde parfüm olduğu için önerilmiyormuş ama diğer serumlarını bilmiyorum doğrusu siz neler kullanıyorsunuz
aslanimiz laviniia c vitaminini kullanmıyorum yıkama jeli tonik, hyaluronik asitli serum göz altı serumu cilt aydınlatıcı serum ve nemlendirici krem kullanıyorum
laviniia isufumveben la Roche posayi önerdiler aslında ama ben gittim voop diye bir markanın ürünlerini aldım bu dediğinize de bakacağım 🥰
Allahkahretmesin1 laviniia çillerim var benim ve onlar için yine purestin arbutin serumunu glycolıc acid toniğini kullanıyorum üstüne de c vitamini mis gibi oluyor 😂
laviniia aslanimiz bi dermatolog hiç önermiyor c vitamini serumunu, umarım 50 yaşınıza geldiğinizde hala genç durursunuz 😍