tugbayagcii Kızlar yarın dişçiye gidicem dolgum düştü ağrı yapıyor. Ama bende çok fena korku var nasıl yenebilirim ben bu korkuyu ya
CankizimRavzam tugbayagcii aaa bende post acacaktim benimde yarın dis randevum var çekim olacak dolgu falan var bende acayip korkuyorum bazen diyorum ki gitmesem mi acaba diye ama mecbur gitmem lazım çok agriyorlar
Aryamlinamom tugbayagcii 1 buçuk yıl boyunca tel tedavisi gördüm her ay dişçiye gittim ama kalbim küt küt hep bu fobi gibi bisey yapılacak bit sürü dışım var ama ben hala gidemedim… Git kurtul en iyisi
tugbayagcii CankizimRavzam evet bende gidiyim gitmiyim diyorum ama her gün ağrı çekmektense 1 2 saat çekerim diyorum
tugbayagcii Aryamlinamom gözümü karartıp gidip yaptıracam benim de yaptırmam gereken bir sürü var artik kurtuluş yaptırıyım bitsin
tugbayagcii CankizimRavzam sağol canm sana da geçmiş olsun. Yarın nasıl geçti tekrardan yazarsan sevinirim. Belki biraz korkum hafifler 😀
CankizimRavzam tugbayagcii tabiki yazarım canım sen yarın gitmiyor musun hastaneye randevun ne zaman benim öğlen 3 buçukta
CankizimRavzam Mircet bende kök cektircem korkudan elim ayağım birbirine giriyor nolcak bu dişçi korkusu
annediyebiri tugbayagcii dolgu çok acıtmaz diye düşünüyorum dişten çok çektim sizi anlıyorum benim 12 dişim kanal oldu çekilenler oldu kaplama yapılacak yani dolgu hafif kalıyor bir yerde böyle düşünüp gidin
AlinaEmreHan1 tugbayagcii dolgu ağrı yapmaz kanal tedavisinde evet biraz yapıyor ama onu bile herkes hissetmez yani anestezi yapıldığı için
Mommqueen tugbayagcii kız o ne benim diğer ay diş ameliyatım var aşırı stresim dolguya kurban olacak vaziyetteym 😅