Yelda35 Kızlar ferritin 11 olması lazım en düşük benim 4 çıktı. Baya düşük başına gelen ve ilaç hariç şu yükseltir dediğiniz bir şey var mı? Veya doktor ne yapar ilaç harç serum merum
Deletedmom_79 Yelda35 besinlerle yeterli miktarda alamazsınız maalesef. Hızlı yükseltme için serumla veriyorlar sonra hap olarak alımına devam edebilirsiniz. Bu hastalık değil bu arada ilaç değil vitamin reçere eder🫶🏻
motherisbackk Yelda35 gyno ferro sanol tek çare. Bunun dışında da bol bol et ve yeşillik+ pekmez tahin
Zera Yelda35 Benim de dusuktur hep doktor demir ilaci vermisti ama midene asiri zarar verirse damardan takviye yapariz demisti. Ilac cok fazla etkilemedigi icin extra bir sey yapilmadi. Gece uyumadan alinca da mi etkiliyor ilac?
Yelda35 Deletedmom_79 çok teşekkür ederim devletin verdiği vitamin ilacı midemi mahvediyor ondan sordum
Deletedmom_79 Yelda35 doğrudur maalesef bebeklere verdikleri de dahil. Gyno ferro hanımefendinin dediği gibi hem etkisi şahanedir hem de en az yan etki ondadır. Gebeyken ben de kullanmıştım🤌🏻