yase75 Kilosuna göre kullanacaksın canım kilosu arttıkça damla sayısıda artıracaksın bende kızıma kullanıyorum
yase75 user11 Bebişin kaç kiloyla ona göre verecen örneğin 5 kiloysa 5 damla 6 kiloysa 6 damla 😊 bebisin kaç kilo
neolmusyaani UrbanMom eczacı fa bize 1 damla dedi burdan okuyrm kilosuna göre 1 damla diyorlar kafam karıştı sağlık ocağında ki hemşireye sordm oda eczacının dediği gibi ver dedi
UrbanMom neolmusyaani saglik ocaginin verdigi damla icin 4 damla demislerdi ben onu kullanmadim ocean kullandim bunu bir damla ver demisti doktor valla bilemedim
yase75 user11 benim kızce 5.500 kilo 5 damla veriyorum sadece sabahları 6 damla ver sende 7 kilo olduğum 7 damla verirsin
user11 UrbanMom sağlık ocağının verdiğini almadım ben de ocean kullanıyorum hep kendime bebişe de aldım ama sanırım ben de bir damla vereceğim eczacı konsantre bir ürün olduğu için bir damla yeterli dedi
UrbanMom user11 saglik ocağındakine gore bir damlasi daha fazla demir iceriyor diye biliyorum yanlis bilgi vermeyim :)