htice2909 Evde kendim mayalıyorum 7 aylık bebeğime verilir mi sizce diş döneminde iyi gelir diyorlar veren var mı ? ( bebeğimin süt ürünlerine alerjisi yok)
benimbebegim htice2909 Fakat canlı mayalanan kesirler bebeklere verilmez diye biliyorum isterseniz emin olmak için doktorunuza sorun öyle verin
NmalkoC htice2909 benım oğlumda 7 aylıktan beri içer önceden mayalıyordum şimdi hazır alıyorum artık içim markanın yazdanda şeftali falan koymuştum o aylarda arada şeftali suyu arada kefir veriyordım
BENOYLEUYGUNGORDUMM NmalkoC verdiğiniz kefirin resmini falan atar mısınız ya bende vermek istiyorum ama içeriği ne bilmediğim için veremiyorum. Kendimde yapamıyorum
Meralll1 NmalkoC bende içim sade kefir alıyorum arkasında üç gün içinde tüketilmeli yazıyor açınca siz nasıl yapıyorsunuz
NmalkoC BENOYLEUYGUNGORDUMM İçeriği şu şekilde sadesi falanda aynımı bilmiyorum biz arada böyle meyveli alıyoruz çok ufaksa tabiki kendi mayaladığınız gibi olmaz benım cocuk 2.5 yaşında olunca artık onu mayala bunu mayala hazıra geçtim kefirde 😂
BENOYLEUYGUNGORDUMM NmalkoC bende içiyorum markası içim herhalde bunun. Benim bebeğim 7 aylık olacak hiç kefir vermedim. Nasıl verilir onu da bilmiyorum. İşte sizin gibi tecrübeli annelere sorcam artık😊
mobesebesir BENOYLEUYGUNGORDUMM 1 yaşına kadar sadesindenverdim eker şutas içim marka sonradan sıkıldı meyveliye geçtik arada altınkılıcta aliyorum
NmalkoC BENOYLEUYGUNGORDUMM bence içeriğinde çokta bişry yok ufak kıtularda alıp açtığı gibi tüketirse bence daha iyi olur ben öyle yapıyorum 2 günde bitiriyoruz