BetKayra Bebeğim 4 aylık oldu kundaktan hoşlanmıyor ama kundaksız denedik kendisini uyandırıyor sizler nasıl yaptınız?
etuerk BetKayra 4 aydan sonra kundak destek olarak geçer bırakmanız lazım. Zaten kendi de istemiyormuş bir süre sonra alışır. Şuan 4. ay uyku reddi de yaşıyor olabilirsiniz.
adaatuna BetKayra ben 4.aya girmeden bıraktım 1 uyanıyor 2 uyanıyor ama sonradan alışıyor zaten artık refleksler bitti sayılır
nehirsude0 BetKayra ben hiç kundak yapmadım zaten ağustosta doğdu 50 derece sıcakta çocuk yanar diye hiç yapmadım zaten kendiside kundakta yatmazdi asla refleks olarak 2 ay sıçradı 3 üncü ayında asla sicrwmadi 4 üncü ayindada uyku gerilemesi oldu 1 ay atak yaşadık atak olabilir cnm seninkide
esrafidan BetKayra ben ilk 20 gün kundak yaptım sonra ellerine alışsın ilerde korkmasın diye kundak yapmadım şuan elleriyle kendini uyandırmıyor. Keşke bu zamana kadar kundağı bıraksaydın gerçi 4.ayda uyku gerilemesi de olabilir. Bir de internette bebekler yeni bir şey öğrendiğinde heyecandan onu yapmak için uykudan uyandıklarını okumuştum. Belki o da olabilir 🙆
nazhal Benimkide 4 aylık olacak hala kundak yapıyorum. Kundaklıyken bile kundağından kurtulup elini yüzünü ovuşturuyor üstelik yüzü çok hassas dokunduğu an sivilcelenio ovduğunu düşün yüzü kıpkırmızı kabarcıklar var. Krem kullanıp önüne geçiyorum tabii
rumy007 BetKayra benim bebegimde 4. Ayın içinde doğduğundan beri kundak eldiven vs hiç sevmedi geceleri kendini uyandırdığı için sadece eldivenli tulum giydiriyorum normal uyuyor çok şükür