nazlimom_ İlk başlarda içiyodu simdi kaşığa bakıp anlıyo balık yağı olduğunu başka türlü nasıl verebilirim?
mrsheisenberg nazlimom_ hangi marka kullanıyorsun benimki de başta içmiyordu gittim en iyisi aldım hem lezzeti güzel şimdi bayıla bayıla içiyor :)
beyza4103 nazlimom_ ben Elmalı kullanıyorum hatta verdiğim de tekrar içmek istiyor möllars kullanıyorum
mrsheisenberg nazlimom_ bende aynısını verdim başta iğrenç kokuyor ben bile içemedim. Dünya genelinde en iyi marka nordic. Ben çileklisini veriyorum severek içiyor içeriği de temiz ama pahalı biraz kaliteli olduğu için
Tmrshtn26 Annem küçükken balık yağı verirdi iğrenç bir tadı vardı öğüre öğüre yutardım tramva yarattı oğlumda hiç kullanmadım. Kızıma 1 yaşından sonra kullanmak istiyorum asla balık yemediği için portakal sevdiği için portakal aromalı almayı düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 beyza4103 möllers güzel ama epa dha değeri çok düşük sadece içmiş oluyor etkisi olmuyor şuan 600 700 TL fiyatı
livanurvealpinannesi61 Cahilsiniz möllers ocean portakallı ve easy nin epa dha değeri çok düşük epa dha değeri yüksek olmalı diğer türlü verseniz de hiçbir faydası olmaz malesef epa dha toplam 1000 ve üzeri olmalı ben youplus kullanıyorum o yüzden
livanurvealpinannesi61 Alissinannesi ben youplus kullanıyorum içeriği temiz epa dha değeri yüksek canım. Şimdi baktım epa dha toplam 1000 altı onunda 1000 ve üzeri olmalı demişti çocuk doktoru