burcuvekerem Merhaba anneler bebeğim şuan 4aylık sallayarak uyutuyorum günüm genelde uyutmaya çalışmakta geçiyor uyuyunca çok kısa süreli uyuyor siz nasıl uyutuyorsunuz
twinsmomm2 burcuvekerem birini beşiğine yatırıyorum popoya pışpış yapıyorum kayahanin ninni şarkısını seviyorlar onu açıyorum diğerini de aynı şekilde uyutuyordum ama bu sıra koynumda uyumaya alıştı onu da öyle uyutup beşiğine alıyorum
burcuvekerem Berilsmom13 yatağına koyuyorum uyumuyor ağlıyor uykusu çok olunca da ağlıyor mecburen ayağıma alıyorum yatağa koyunca uyuması için ağlamaması için ne yapmam gerekiyor uyku eğitimi araştırıyorum ama ücretleri çok fazla
Beyzanrrrr burcuvekerem sallayarak yani destekli uyuttuğun için kendi kendine uyuyamıyor ve daha zaten çok küçük atak haftasında olabilir 4 ay atağı ..beşiğine koyup telefonundan kolik ses açarsan sakinleşir
burcuvekerem Beyzanrrrr az önce beşiğinde 40dk kadar salladım piş piş müzik sesi ile uyudu gibi ama çok hafif uykusu uyku süresi uzamıyor yada derin uykuya dalamıyor çıt sesine kalkıyor bide beşikte müzik ve ses ile uyutmak ta destekli uyku olmuyor mu
Beyzanrrrr burcuvekerem sürekli ses açarsan alışır kapattğn an uyanır o y9zden çok huysuz anında uyumakta çok zorlandığı anlarda kolik ses beyaz gürültü açarssn iyi olur Uyku düzeni yavaş yavaş büyüdkçe oturmaya başlar atak haftası sonra diş vs derken hep düzenszlkler oluyor canm