Lazziya23 Merhaba Hanımlar oğlum 5 ay 16 günlük dün farkettim alt ön dişi patlamış elime değiyor bundan sonra ki süreçte ateş yapar mı bir de kaşınmaya devam eder mi bununla ilgili önerileriniz nelerdir?
Heymissbon Lazziya23 dis sureci basladiysa onun sonu gelmiyor 😂 patlayan diş ates yapmaz bide onlar kolay olanlar.. diger dişlerin kasinmasi olabilir.. hayirli olsun 😄
sudeplt Lazziya23 benimde oğlum 4 buçuk aylıkken alttan iki tane çıktı şimdi 5 ay 10 günlük üst iki tane geliyor üst dişlerde hafif ateş yaptı bir kez ama daha çıkmadı altlar kadar kolay çıkmıyormuş kaşıntı ve salyada devam ediyor
Ezgikrkl Lazziya23 İlk alt dişler çıkınca ay zor çıkarmadık herhalde hep böyle kolay çıkaracağız demiştim🤦 tekrar kaşıntı veya ataş yapmaz arkası kesilmeyecek ve biraz zorlayacak 🌸
ozlemcyhn Lazziya23 Siz farketmeden patladıysa çok güzel ben neler çektim kızım 9 aylık 2 si yeni çıktı 2 hafta boyunca uykusuz kaldım sadece 1 tane dişi için bide :D en zorları onlar diyorlar tabi azılar falan da varda onlara baya var.belki kolay diş çıkaran bebeğiniz vardır her bebek zor çıkaracak diye kural yok