Themom_ Tuko rotaları 2 doz olarak tanesi 1450’e yaptırmıştık 6 ay önce. 27 ocakta da bexsero 2. Dozu 2100 tl yaptırdık.
EbruBoluKaya Rota 1740 tl menenjit aşıları 2 adet 2100 biri 1900 biri diye hatırlıyorum rotayı yaptırdım 1 ay sonra menenjitleri yaptıracağız
tubamngr EbruBoluKaya rota baya pahalı almışsınız ben eczanede sordum adet 370 civarıydı bide 2 doz oluyor değil mi
terazikadini tubamngr hangi eczane o meraklandım şimdi bizim aile dostumuz var eczacı geçen sene bile ben 1000 tl den almıştım 🤔
Themom_ tubamngr 370 mi? Bi yanlışınız var bence. 6 ay önce ilk dozu yaptırdığım da rotanın %25 zam gelmemişti 1450 tl yaptırmıştım.
tubamngr Beylikdüzünde bir eczane valla siz öyle yüksek fiyat diyince bende bu eczaneden şüphelendim şimdi 😀 aslımda merkezi bir yerde bilindik bir eczane neden o kadar uygun dedi acaba bende o yüzden o fiyatlarda sanıyordum siz öyle diyince şaşırdım
tomrisnrs tubamngr Muhtemelen fiyat güncellemesi yapmamıştır eczane. Ben de yeni rota yaptırdım çocuğa. Eczanede ilk başta 370 gibi bir fiyat çıktı ekranda sonrasında güncel fiyatı bu değil deyip düzelttiler. Barkod hatası gibi bir şey sanırım.
meriahsen Bende ocak ayında yaptırdım daha yeni hem rota hemde menenjit aşısına toplam 2.370 tl verdim şimdi 2. Dozlarıda martta yapılcak.
claro Bir hafta önce rota yaptırdım 1740 tl bugün menenjit yaptırdık 2 aşı birden (bexsero ve nimenrix) 3100tl dedi eşim yanlış hatırlamıyorsam
EbruBoluKaya tubamngr yanlış bilgi vermişler size büyük ihtimalle ağızdan damla olanı aldık evet 2 doz olacak 3.ayda yaptırdık 5.ayda tekrar yaptıracağız
tubamngr Bakalım bugün eczane tekrar gidip sorucam sizlerede haber veririm 😍 eğer öyleyse fiyat konum bilgisi vereyim burdan almanız için 😀👍🏼 :))