burko Kızlar bebeğim 7 buçuk aylık antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama antibiyotik sonrası ne zaman mama (devam sütü) verebilirim
Kirazsaplikek Merhaba bize doktorumuz antibiyotik kullandiktan sonra probiyotik onermisti doktorunuza bunuda danisin Mama konusunda pek fikrim yok
burko Minikaola ben antibiyotik kullanımından hemen sonra yada antibiyotiği vermeden hemen önce süt ve süt ürünleri verilmediğini duymuştum formül mama da süt olduğu için bir tereddüt te kaldım onu giderdiniz teşekkür ederim
Serpilyigit tok karnina icmesi gerekmiyormu once mama sonra ilac degilmi ben anlayamadim soruyu sonrasi icinse ne zaman isterse icer 14 aylik yeni kullandik biz antibiyotik tok karnina demislerdi o yuzden dedim
burko Serpilyigit tok karınla olduğunu biliyorum da ya ben yanlış anlattım ya siz anlamadınız yani süt ve süt ürünlerini kullandıktan hemen sonra antibiyotik verilmediğini duymuştum o yüzden sordum yani örneğin mamayı verdikten bir iki saat sonra antibiyotik veriyorum ama bir saat içinde hem mama hem antibiyotik versem zararı olur mu yada dokunur mu