BalBocugum Kızlar bebeğim için salıncak alacağım eve kumaş olanlar mı daha iyi olur yoksa plastik olanlar mı
1ipek1ceren BalBocugum Biz kızım için kumaş olandan aldık çok güzel bebeğim de çok seviyor 😍 Instagramda yuppisalıncak sayfası var ordan aldık bi bakın isterseniz çeşit çok fazla 🌸
BalBocugum NilMomm bende kumaş almaktan yanayım çünkü hevesini alana kadar inmeyecek biliyorum ve plastik olanlar pek sağlıklı gelmiyor omurga açısından ama eşim daha sağlam olur diyor çok kararsız kaldım
NilMomm BalBocugum ne kadarlık ki bebeğniz. Bide omurgasına zarar verecek kadar üzün süre zaten oturmaz ki.
BalBocugum NilMomm 16 aylık kızım parkta felan ayrılmıyor hiç evde de öyle yapar mı diye düşünüyorum ama hevesini alana kadar olur diyorum
1ipek1ceren BalBocugum Rica ederim ☺ Evet çok sağlam yanlış hatırlamıyorsam 48 kiloya kadar taşıyabileceği yazıyordu. Sayfada bütün özellikleri yazıyor zaten ☺
Neeen-var-kuzum benim bebeğimin altta ki baby me olandan var 600 küsüre almıştım şubat indiriminde epey düşmüş düşünmeden alın diğerlerinde kayıyor bebek kumaşta pek kaymıyor, uyuduğu bile oluyor 🤓
BalBocugum Neeen-var-kuzum diğeri banada pek mantıklı gelmiyor açıkçası ama eşimde kumaş çabuk yıpranır felan dedi Bu gri rengini almak istiyorum ama baktım şimdi fiyatı 600 yine ne zamandı acaba indirim 😊