Arelll Kızlar oğlumun dil bağı var yarım saat önce uyuyordu kontrol ermek için baktim ağzından kan geldiğini gördüm apar topar hastahane ye gittik kontrol ettiler burun be boğazdan gelen bişey değilmiş dil bağı kanamış dediler. Dil bağımız var henüz ameliyat olmadık mümkün mü acaba ameliyat öncesi böyle bi kanama içim içimi yiyor
tco Arelll olgum bir aylik iken dil bagi kesildi. Cok kolay bir operasyon 5-10 dk surdu hic aglamamis bile
Arelll dugmeninAnnesi dünden beri bağın üstü beyazlaşmıştı hatta Burda da sormuştum kısa bi kanama oldu. Ömrümden ömür gitti. Yırtılma falan biley demediler
Arelll [bilinmeyen] sadece O kadar söyledi gönderdi bizi eve oğlum orda emdi uyuyor şimdi ama ben çok korkuyorum
tuubadem Arelll telaşlancak bişi yk bnm oğlumda da wardı çk ağlayan bi bebkti sürekli kanardı .çocuk cerrahına götürdk beş dk bile sürmeyen bi operasyonla halletti
Arelll tuubadem uyurken kanadı öyle çok ağlayan bi bebekte değil ama bugün dilini dışarıya çıkarmaya çalıştı hep uyurkende mi zorladı acaba bide salyası çok akıyor
tuubadem Arelll bzmki ağladığında emmeye çalıştığında dilini dkşark çıkardığımda biraz zorlamada hemen kanardı bir an önce kestirin rahat etsn çocuk