Aselsmommy Kızımın burnu tıkalı soğan karanfil koyuyorum ama kebap salonuna döndü oda😂 serum fizyolojikle temizliyorum ama uykuya rahat geçemiyor rahat nefes alamıyor eczaneden bebek vücksi alsam işr yarar mı sizler kullandınız mj
PamukPrensesannesii Aselsmommy bebek vicksi ben kullanıyorum ama çokta öyle aman aman açmıyor burnunu. Siz cold -mix alın en iyisi
Poyrazsmomm Aselsmommy Oglum her ay grip oldugu icin surekli burnu tikali maalesef..Hatta grip olmasa bile bazen tikaniyor ve cok vicks kullanmisligim var en guzeli en iyisi Rinomer oldu.Bir fıs bi delige bir fısda diger delige tamamdir en gec 30 saniyede o burun aciliyor.Birde nemlendiriyor rahatliyor baya benim oglum :)
prensesinannesi11 Valla benim de kızımın burnu tıkalı ben de soğan karanfil koydum benimde burnum tıkalı koku alamıyorum kim bilir odası nasıl kokuyordur aman iyi olsunlarda
kaysi_cicegi Poyrazsmomm benim bebeğimizde şu an burnu tıkalı aslında sümük akıyor ama tıkalı gibi emerken uyurken çok zorlanıyor nefes almakta zorlanıyor serumla yıkıyorum ama fayda etmiyor genzi tıkalı gibi bu dediğiniz damla işe yarar mı acaba
Poyrazsmomm kaysi_cicegi tabii ki yarar☺️Hele ki mamadan 1-2 dk once yapiyorum ki rahat rahat yesin yoksa tikali oldugunda karartiyo herseyi hicbirsey yemek istemiyor :(