afranurum Bebegim 8 bucuk aylık olacak ramazanda. Oruç tutma konusunda kararsızım. Sütü etkiler mi acaba diye endişe ediyorum. Doktoruyla görüşen fikri olan var mı acaba ? Tutan varda tecrübesini paylaşabilir mi?
elisa2705 afranurum Doktora sormadım ama süt için su içmek çok önemli biliyorsunuz ki emzirdikce enerjiniz düşer yeme ihtayacı daha çok duyarsınız oruçken benimkinde 8.5 aylık tutmıcam.
dzba afranurum benim bebeğimde 3 buçuk aylık olacak ramazanda, tutmayı çok istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum,bi denicem sütte azalma olursa tutamam 😞
beyzzsenturkk_ afranurum etkilemez zaten 8 aylık bebek yenidoğan kadar emmez gündüz yemekle sütle dengelersiniz 8 aylık bebegin süt ve mama dışında ana öğünü yemektir biraz zorlar sizi belki ama kolay tutarsınız bende hamileyken ve kızım 2 aylıkken tutmamıştım tutunca tansiyonum düşüyordu ama şu an 13 aylık olacak tutacağım
Melike06666 afranurum emziriyorum 1,5 aydır oruç tutuyorum sütümde azalma vs olmadı şükür ama bu kişiden kişiye de değişkenlik gösterebilir siz de denersiniz bi kaç gün tutarsınız baktınız sütünüz etkilenmiyor devam edersiniz ya da bi gün açıp bi gün tutarsınız