Jalemmm Merhaba. Aramızda 4 ayını dolduran bebek annesi varmı? Benim bebegim son 1 haftadır durmadan çıglık atıyor.. önceleri kucagıma alınca susardı, sin günler kucakta da baglrıyor. Başlna gelen varmı? Neden böyle acaba?
UcuBulunamayanBant Jalemmm 4bucuk aylik 2 3 gundur benimkide ayni çığlık çığlığa surekli bugun o kadar agladiki korktum biseyimi var diye o derece susturamadim
9gunesmom Jalemmm merhaba bizde 5 ay 3 günlüğüz 4.ay uyku regrasyonu(uyku gerilemesi) atak dönemleri o yüzden bizim doktorumuz doğal olduğunu söyledi. Uykuya direnme ağlama katılma çığlık çok zor geçmişti. Çok şükür geçti bu durumlar o zaman bizde gaz yada diş sanmıştık. Yinede her çocuk bir değildir tabi doktorunuza danışıp detaylı bilgi alabilirsiniz
9gunesmom UcuBulunamayanBant öyle ağlıyordu ki sanki bir yeri ağrıyormuşcasına Birde benim kızım ağlarken katılıyor morarıyor ödüm kopuyor Rabbim korusun yavrularımız 🙏 çok zor gerçekten
Jalemmm UcuBulunamayanBant aynen valla çıglıkları beynimde yankılanıyor resmen. İnsallah gecicidir. Yoksa delirir insan. Zaten uykusu dakika sürüyor.