mutlubianneyimm12 Selamm Kızım sma mama kullanıyor şu anda. 1 yaşına girdi. Devam sütü ne kullanmalıyım acaba böyle içeriği temiz olan Pınar önerdiler fakat içerisinde doymuş yağ var
livanurvealpinannesi61 mutlubianneyimm12 devam sütlerinde inek sütü ve şeker var yalnız 2 yaşa kadar anne sütü yada formül mama almalı zaten.
mutlubianneyimm12 Dilan06 inek sütü vermeyi düşünmüyorum dr.da onaylamıyor Teşekkürler yorumunuz için🫶🏻
livanurvealpinannesi61 mutlubianneyimm12 pınar sütün içinde de inek sütü var yalnız ayrıca şeker de var
Dilan06 Neslimmmmm pınarın devam sütünde doymuş yağ var dedi ya bende cam günlük sütte yoktur diye düşündüm
Neslimmmmm Dilan06 ay yok ben post sahibine yazıcağıma size yazmışım.İnek sütü vermeyi düşünmüyorum demiş ya devam sütleride ineknsütü neticede die kusura bakmayın☺️
Ezoli170 Benim doktorum da artık market sütüne geç dedi ben de şaşırdım.millet inek sütünü gluteni bıtakmaya çalışıyo ben süt mü başlayayım çovuğa
livanurvealpinannesi61 mutlubianneyimm12 evet canım çocuk doktoru bana önermedi sağlıklı değil içinde inek sütü şeker koruyucu vs var demişti
mutlubianneyimm12 livanurvealpinannesi61 aynen öyle temiz içerikli bulamadım 1yaşına girdi hala 6-12 mama kullanıyoruz 1+mamaya geçeyim ozaman