yagizemirsmom Arkadaşlar bebeğim 1 buçuk aylık ve bebek Arabası almak istiyorum bütçemiz 10-15 bin arası memnun kaldığınız önerdiğiniz bir bebek Arabası varsa bekliyorum 🥰🥰
Rwerdst yagizemirsmom hepsiburadadan cybex e bakın %50 indirim var. Yerinizde olsam travel almam cybex kabin boylar çok iyi. 10bin 12 bin civarı
yagizemirsmom AEgemm evet çok güzel budaa🥰 aslında aklımda bir kaç tane var prego venüs kraft onyx nw ve kraft lima ama çok kararsızım
BENOYLEUYGUNGORDUMM yagizemirsmom yok ben satmayı düşünmüyorum da ondan sordum 7 ay önce aldık çok kullanamadık
Rwerdst yagizemirsmom GB Qbit All Terrain kabin boy bebek arabası mavisine %60 indirim var siyahında %50. Ben mavisini beğeniyorum 🥰
yagizemirsmom Hilalavccc teşekkür ederim güzel duruyor 🥰 tek dezavantajı sanırım kolu karşıya geçmiyor
kuzeytobaby yagizemirsmom kesinlikle doona yenidoğan için çok kullanışlı. Hem oto koltuğu oluyor hem puset hem bebek arabası tek parça. Araştırın. İkinci el düşünürseniz ben satmayı düşünüyorum ☺️
yagizemirsmom kuzeytobaby çevremde bunu kullanan çok ve 6 aydan sonra nadir kullanılıyor demişlerdi bebek büyüdükçe sığmıyormuş o yüzden elendi🥲🥲