Endoplasmic_reticulum_ gamzesi vitabiotics’in emziren anneler için vitamini var onu kullanıyorum ayrıca ebebekte ki promalt içeceği çok iyi. Bir de emzirme sonrası sağım yapmak vücuda daha çok süte ihtiyaç var sinyali gönderiyor böylelikle süt üretimi artıyor aklınızda olsun
3kedili2bebekli gamzesi dogal sekersiz içinde hic katkı olmayan fıstık ezmesi içine kestane balı ekleyip yiyin ama bal çok az olacak sonra uyuyun sabah uyandiginizda farkı goreceksiniz ikizlerime 3 gündür mama vermiyorum
Gakkoyenge Tarif değil ama yöntem emzirdikten sonra süt gelmese bile sağ göğsüm tıkandığı zaman bunu yapıyorum hemen açılıyor eski formuna dönüyor
Gulerrr 3kedili2bebekli benim de ikizlerim var mama takviyesi veriyorum. Bunları aldığınız bir site var mı
3kedili2bebekli Gulerrr yok eşimin iş yerine geliyormus trendyolda var dedi de o elden alıyor kestane bali da memleketten getiriyoruz
baloglusss gamzesi ben de burda okudum denedim farketti gerçekten 7-8 kuru incir 1 su bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı susam. İçerken içine pekmez ekleyin şifa olsun