aven 3 ay 14 gunluk bebegim nimenrix ve bexora yapildi bugun hic durmadan agliyor normal degil bebegimin bu kadar aglamasi ates yok ne yapmam gerekiyor onemli bir sey midir neden hic susmuyor
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU aven aşıdan kaynaklıdır muhtemelen isterseniz 1 çay kaşığı kadar calpol verebilirsiniz
sseymanur aven her asi her bebeğe ateş yapmayablr huysuzlastorablr veya uyku sorunu yapablr calpol verin rahatlatacaktir
1kadin1erkek1bebek aven Merhaba, Nimenrix değil de Bexsero ağrı yapıyor muhtemelen bebeğinizin bacağı çok ağrıyordur. Doktorunuza danışarak ağrı kesici Calpol verip veremeyeceğinizi ve kaç ml vermeniz gerektiğini danışabilirsiniz. Sevgiler :)
aven YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU asiya gitmeden oncd calpol vermistim uzerinden cok gecti ates olmadan calpol vermeyin dedi hemsire sizce vereyim mi atesi normal
aven 1kadin1erkek1bebek cok tesekkur ederim herkes calpol yazmis sanirim verecegim allah razi olsun hepinizden cok panikledim
Themom_ aven Bexsero aşı yapmıştır doktorunuzun numarası varsa bi iletişime geçin calpol verir muhtemelen kgsuna göre ölçeğinide söyler size geçmiş olsun🫶💐
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU aven sadece ateş için değil ağrı için de kullanılıyor calpol üzerinden en az 4 saat geçtiyse verebilirsiniz 1 çay kaşığı kadar merak etmeyin hiç sorun olmaz 🥰
Seastar aven Agrısı olabılır bir de bacagına dikkat edın bazen top seklınde ıcerde şişme yapıyor.Bebek yagı ile hafif hafif masaj yaparsanız dagılıyor.Ama tabi biraz rahatlaması lazım önce
Uzayyy Calpol verebilirsiniz . Menenjit aşılarından sonra genelde bu huzursuzluk oluyor . Ağrı kesici verin rahatlasın yavrucak
aven Uzayyy verdim valla bir cy kasigi tesekkur ederim.yaklasik 2 saattir kucakta ayaktayiz kipirdasam agliyor
aven YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU verdim canım. Hemde ogrenmis oldum sagolun ilk bebek ve ilk asilar olunca cok panikledim
aven Bsrgrbzz bunlar özel aşılar devlet aşıları değil doktorumuz özel aşıları aylarına göre recete etti