Ugrnidgok bebeğinizin iştah durumuna göre öğün sayısını arttırmanız lazım. İştahı yoksa kilo alımı iyiyse tadıma devam edebilirsiniz mesela. Ek gıdadan soğutmanın anlamı yok. Yavaş yavaş kahvaltı veya gece muhallebisi ekleyebilirsiniz. Benim oğlumun kilo almı çok az 6 ay 29 günlük. 5.ayda başladık ek gıdaya. 6.ayın başından beri 3 öğün fix yiyor. Bazen 4 öğün de yiyor. Ama kilo alımı yok🤷🏽♀️ doktor mama da yazdı oğlum içmiyor. Zorla günde 30cc içerse belki 🙄bakalım kontrole gitcez bir iki güne. Bugün aradı doktorumuz da görmedim yarın ben arayıp randevu alcam. Biz sabah peynir yumurta ve Ruşeym, hurma özü hindistan cevizi unuyla yoğurdu karıştırıp veriyorum. Peynir ve yumurtayı karıştırmıyorum. Öğlende çorba veya püre yapıyorum. Doktorumuz liste verdi. İçinde kıyma, bakliyat kesin olması lazım. Sebzelerle çorba yapıyorum veya kıymalı tarhana çorbası yapıyorum rondadan çekiyorum çok seviyor oğlum yanında da yoğurt koyuyorum. Akşamda bazen biz yemek yerken yoğurt veriyorum. Gece de yatmadan muhallebi veriyorum. Beslenmesini bu şekilde düzenledi doktorumuz belki ileriki dönemde size yardımcı olur 🥰