aysimaligunler Kızım 5 ay 15 günlük biz yemek yerken o da atılıyor yemek istiyor bikaç kere yoğurt verdim çok sevdi birkaç gün sonra Havuç çay kaşığının ucuyla verdim pek sevmedğ bugün biraz elma suyu verdim sevdi ama erken mi bilmiyorum siz ne zaman başladınız
1prensessannesi aysimaligunler kızım 5 ay 3 günlük. Doktora gittik bugün anne sutu hiç almadığı için ek gıdaya başlıyoruz yarin 3 gün kuralına.. Havuç patates brokoli kabak tadimlariyla. Daha önce yoğurt verdim 2 çay kaşığı kadar yiyor. Bakalım nasil geçecek
Alyaece1 Kızım yarın 5 ay 12 günlük olcak doktor 5,5 ayda başlayalım dedi ben yarın başlıcam inşallah balkabağı tadımıyla daha önce hiçbişey vermedim inş güzel ilerler. 😊
aysimaligunler Alyaece1 ay inşallah. Aaa balkabağını unuttum ya kız ben😀pazardan alayım da onu da Bi attırayım. Havucu blender dan çektim o da az geldi makineye herhalde yandı makine cız cız ses geldi 😀 Philips avent buharlı pişirici ve blender çok güzel diyorlar ondan mı alsam🤔
Alyaece1 aysimaligunler ben gerek duymuyorum makineye ikea nın buharda pişirme aparatı var onu kullanıyorum uzun süredir kızım içinde onu kullanıcam
aysimaligunler 1prensessannesi bizim kız da sadece mamayla besleniyor doktora da sormadım ama artık mamadan başka şeyler de yesin istiyorum kendim veriyorum azar azar. Bir de bağışıklığı doğuştan beri düşük iki ayda bir kan veriyoruz hiç yükselmedi şimdiye kadar canlı aşılar da yasakladı doktor o yüzden.inşallah bağışıklığı kuvvetlenir ek gıdayla
1prensessannesi aysimaligunler insallah düzelir sağlıklı olsun bebisler🤲🏻🤲🏻 suan doyumluk değilde daha çok tattirmalik ilerlemek gerek ağır da gelebilir. Kabız yapabilecek yiyeceklerin icinede zeytinyagi koyacagim ben
aysimaligunler Alyaece1 bebeğim doğduğu günden beri memeyi kabul etmedi emzirme hemşireleri danışmanlar her çareye başvurdum olmadı malesef ben de sağarak verdim o da tabi 3buçuk ay sürdü süt yapıcı ne içtiysem de olmadı kesildi 😔