NazArsen 4 haftalık bebeğim durmadan emmek istiyor gece gündüz napcam bilmiyorum sütümde var yaşayan var mı bunu
Deletedmom104 NazArsen Emecek tabi 4 haftalık bir bebekten bahsediyoruz? Karnının tok olduğunundan emin olduğunuz zamanlarda emzik tutturmaya çalışabilirsiniz
Dertligiz NazArsen son derece normal 4 aya kadar bile böyle olması normal. Sadece aç oldukları için memede durmuyorlar size yakın olmak için huzurlu olmak için güvende olduklarını hissetmek için memede durmak isteyebiliyorlar
[silindi] NazArsen Normal canim karni tok olsa bile senin sicakligini kokunu istedigi icinde emmek ister bi nevi meme hem karnini hem duygusunu besler bebegin
NazArsen Yarın saatte bir istiyor en geç bir saat duruyor gece gündüz böyle nereye gidiyor bu kadar süt bilmiyorum uyku kalmadı yorgunluk var
hmyrkrpnr NazArsen bizde 3 haftalığız benimki de öyle gözünü açsa aranıyo gerçi gözü kapalı da aranıyo benimki 😅 geceleri baş edemediğim için 2 kere falan mama veriyorum onun dışında sürekli emiyoruz yeri geliyo 2-3 saat 😅
Yarim_Kilo_Kiyma NazArsen Çok normal bir davranış annesi. Oğlum 4 aylık hala memede emmese bile ağzında tutuyor öyle bakıyor gülüyor mesela
NazArsen Bu şekilde nasıl dayanılır ki doğru düzgün uyumuyor bebeğim haliyle bende yemek yiyemiyorum duş alamıyorum hiçbir şey yapamıyorum