Merhaba anneler şimdi bu benim durumumda olan veya varsa tanıdığı olan varsa lütfen bana yorum yapsın destek olsun . Hamilelik öncesi okb hastasıydım . Hamilelik döneminde bi süre kullandım lustral. Sonra bıraktım ve doğumdan beri kullanmıyorm doktor emzirirken önermedi ben de sütümü kesmedim . Kesemezdim... o benim zar zor ulaştığım bitanecik kızım. 8 aydır dayandım.. ama şu bir aydır işkence gibi hayat bana.. kızıma birşey olacak korkusu.. elimi yıkıyorum temizlendiğine emin olamıyorum... hep bir huzursuzum hep korku doluyum . Terapiye gidiyorum ama artık bana tüm teknikleri öğretti yapabileceği birşey kalmadı. Ya ilaç alacağım ya da bu şekilde bebeğime bakacağım. İnanılmaz mutsuzum. Bebeğime asla yansıtmıyorum bunu söyleyebilirim sadece içimde yaşıyorum... ama midem ağrıyor içime atmaktan kimseye utanarak soru soramıyorum artık. Kimsenin evinde rahat edemiyorum ablamın bile. Sanki zarar veriyormuşum gibi... kısaca sizce 1 yaşına kadar emzirmeye dayanıp ilaça başlasam ne olur. Yani emziremeyenler de var nankör diyebilirler benim vicdanım sızlayacak ama bir yandan bana da yazık. Korku korku korku... önerebilceğiniz dua vs varsa ona da sevinirim...