babykoc Selam anneler bebeği 45 dakikalık gündüz uykusu uyuyan 45. Dakika da çat diye uyanan bebek anneleri gelin beraber sarılıp ağlayalım yanlız değilim biliyorum 🤦🏼♀️🥲
Mrvsmt2502 babykoc ollaluna7 uyandığında 1 saat bile sürse tekrar uyutun en etkili yöntem bu. Daha uzun uyuması gerektiğini 1 2 hafta içinde alışıyor
Defnegzm babykoc benim kızım öyle 6 aylık üç uyku yapıyor 40 ile 50 dk arası max 50 dk 1 saat olmuyor çok yoruluyorum
babykoc ollaluna7 benimki de bir ara öyleydi 30. Dakikada pat diye açardı gözlerini şimdi 45 dakika oldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
babykoc Mrvsmt2502 bi ara 30. Dakikada uyanırdı tekrar uyutmaya çalışırdım dediğin gibi nadir de olsa uyurdu ama genelde uyumazdı şimdi öyle böyle derken 45 dakika oldu geride uyumuyo sinir bozucu bi hal aldı iyice
AegeansMom Mrvsmt2502 yok öyle bi yöntem bacım. 10 ay tamı tammına 10 aydır her allahın günü uyandığında geri uyutmaya calıstm saaatlerce. Sonuc daha kısa gündüz uykusu😂 işe yarayanda yarıyordur tabi işin esprisi ama uyuyamayacagı varsa ne yapsan olmuyor
ollaluna7 babykoc ne zamam uzucaksa şu uykular bir de şimdi yatağa yatırır yatırmaz uyanmalar başladı kucakta mışıl mışıl uyuyor yatırdığım an uyanıyor
Aselincimom babykoc gece uykusu mükemmel ama 22:00 dan sonrası iyi bunu yazarken bile sallıyorum şuan uyumamakta ısrarcı 🤦🏼♀️
Saretiryaki babykoc boşuna çabalamayın benim kızımda öyleydi ara ara düzelsede hala aynı 17 aylık oldu bi uzun uyuduğunu görmedim gündüz
babykoc Aselincimom maşallah 🧿 gece uyanmıyo mu peki hiç bizimki de beş aylık gece nerdeyse saat başı uyanır oldu gündüz uykusu zaten hak getire bugün en son sinirden kolumu ısırıyodum
Aselincimom babykoc kız benim ki gece uyanmaz sadece acıkınca ses çıkarır o kadar hala daha cebelleşiyorum ben🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️senin ki benden beter bacım
babykoc ollaluna7 ne bileyim anacım keşke hep uzasa şöyle mışıl mışıl uyuyan çocuğum olmadı gitt 🤦🏼♀️🥲🥲
niHanzade Uyanacağı dakika bebeğinizi okşayın temas kurun güvendee olduğunu bilsin, mesela ninni veya ses ile uyutuyorsanız çok kısık onları açın ki o eşiği atlatabilsin Yani ben denedim isterseniz bi deneyin sonra kendi kendilerine düzeliyorlar zaten
Gboz3 babykoc ben pusuda bekliyorum resmen 😂 40. dakikada yanına giriyorum odaya bekliyorum 45 dk olunca kıpırdanmaya başlıyor mızırdanıp hemen emziğini veriyorum tekrar uyuyor ve uyuması gereken saati tamamlıyor
niHanzade babykoc inanır mısınız doğdu doğalı uyku sevmiyor şuan 17 aylık ve ben yeni denemeye başladım yeni öğrendim en azından uykuya dönüyor yoksa gene uyku sorunu var yani