Cagansngul 24 gunluk bebegım var ilk göz muanesını ne zaman yaptırdınız ?çocuk doktorundan mı rendavu alıcaz yoksa dırek goz doktorundan mı?ilk bebegım bılemedım🤷♀️
Busearac Cagansngul hastaneden taburcu olurken doktor bize liste verdi. Göz, kalça ultrasonu falan. Direk gidip randevu almamızı söyledi. Randevuya göre gittik biz. Bebeğim 2 aylık ve göz muayenesi yapıldı
cagrininannesi NaimeYilmaz ben doktoruma sordum.ailede goz problemi yoksa gerek yok dedi.siz kendinz mi sira aldnz goz doktorundan
Oguzhan Bende dün göz doktoru na gittim 3.5aylik oğlum. Işıkla fln muayene etti şimdilik sorun görünmüyor ama 8-9ayda gekirisji o zaman katarak vs. İşlemlere bakılır şuan çok küçük dedi
Esrasuleymanoglu Cagansngul ilk 15.günde kendi çocul doktoruna muayene oldu göz için,çapaklanma var dedi doktor ve damla verdi,halbuki normal göz doktorundan randevu almalıymışım,çapaklanma geçmeyince göz doktorundan randevu aldım
Nesliii Çocuk doktorumuz 3. Ay bitinci göz muayenesini yaptırmamızı söylemişti..Ayrıca aile hekimliğindende 3. Ayda aramışlardı göz muayenesi için..